Miljana uskoro izlazi iz "Elite" zbog operacije: Sve otkrila cimerima

17.05.2024

11:47

0

Autor: M. V.

Poslednjih nekoliko dana sve je glasnija u sukobu sa Ivanom Marinkovićem

Miljana uskoro izlazi iz "Elite" zbog operacije: Sve otkrila cimerima
Miljana Kulić - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga

Miljana Kulić bije bitke sa pojedinim ukućanima "Elite", rijaliti koji će morati da napusti uskoro.

Naime, zadrugarka je otkrila svima kako će za nedelju dana morati da operiše glasne žice.

- Ja idem za nedelju dana na operaciju glasnih žica, odnosno, da mi se skrati tu nešto... Znaš kakav problem imam - rekla je Miljana cimerima.

Printscreen/Instagram/miljanakulicofficial1
Miljana Kulić

 

Kulićeva je, kako su prenosili mediji, iz Elite otišla u Urgentni centar, o čemu je pričala i njena majka Marija, koja se ponovo oglasila.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Kulić

 

Naime, Kulićeva je oplela po Nenadu Aleksiću Ša.

Na šta je spao čovek od 46 godina da zarađuje od tiktoka?! Tamo su deca. On je ostavljen i nesrećan, on ima neku falinku, toliko je dosadan, prenaporan u odnosu. Pazi, to je toliko različitih devojaka, a prema svakoj je isti, kao toliko je pažljiv, daje se, a ne dobija ništa baš iz tog razloga što je takav. Guši, svakoj od njih je bilo dosadno u vezi sa njim, sve su čekale da se otarase i da se otkače od njega - ispričala je Marija.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Nenad Aleksić Ša

 

- On tu nesreći bi želeo da prenese na druge ljude time što ih nisko vređa, sad on zna da Miljanu boli bolest roditelja...On se Miljani izvinjavao i plakao posle onoga u "Zadruzi 4", zvao je na svadbu sa Vanjom, mi smo išli na more. Rekla sam joj: "Za tri meseca će da nađe novu, ko zna koliko puta će da se ženi", tako je i bilo. Nisam joj dala da ide, nije zaslužio, rekla sam joj: "Kako ćeš da ideš na svadbu nekome ko ti je najgore poželeo" i onda mi je ona rekla: "U pravu si, neću ni da idem"...Meni je žao, malo malo, neko njega napadne. Kakvu god falinku da ima taj dečko, niko nije zaslužio to. Sa Miljanom i ne smeju tako...Ovo su kisela voda igrači, ni od koga ništa. Ša je nula i od čoveka i muškarca. Nikada on jadnik neće biti srećan i to prenosi na druge - dodala je ona za Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike