Lepi Mića otkrio koliko je zaradio od rijalitija: Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara!

08.05.2024

20:46

0

Autor: M. J.

Jednu stvar zamera svojim cimerima

Lepi Mića otkrio koliko je zaradio od rijalitija: Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara!
Lepi Mića - Copyright ATAImages/ M.M.

Lepi Mića jedan je od rijaliti učesnika koji je već nekoliko godina unazad deo stalne postave ovakve vrste formata.

Rijaliti učesnik govorio je o najaktuelnijoj temi, a to je svakako njihova zarada, te je objasnio kojom "matematikom" se on vodi.

- Ja sam u rijalitiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamatu, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi. Da sam u spoljnom svetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne - kazao je on.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepi Mića

Inače, Mića retko govori o privatnom životu, te je samo jednom prilikom govorio o tome da je vrlo ponosan na ćerku Saru, koja je diplomirani inženjer i radi u prestižnoj firmi.

- Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem - govorio je Mića jednom prilikom u rijalitiju.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike