Filip Car se sa Aleks Nikolić i ćerkom seli u Crikvenicu: Mala Leona ih je pomirila (FOTO)

22.04.2024

12:43

0

Autor: M. J.

Sledi joj oporavak

Filip Car se sa Aleks Nikolić i ćerkom seli u Crikvenicu: Mala Leona ih je pomirila (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Nikolić i Filip Car prošle nedelje su postali roditelji ćerke Leone, koja ih je i definitivno pomirili. Rijaliti učesnik je danas došao po partnerku i nasledicu u bolnicu, te otkrio da planiraju zajednički život.

- Jedva čekam da ih vidim, sad mi malo više liči na mene, videćemo. Aleksandra je dobro podnela carski rez, sad ide kući na oporavak. Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking - rekao je Filip za Srbiju Danas.

Podsetimo, Aleksandra je prethodno otkrila da je veoma emotivna od porođaja, kao i da se u svoju ćerku zaljubila na prvi pogled.

- Liči na Filipa. On je moja najveća ljubav i drago mu je da liči na svog tatu. Samo sam želela tokom trudnoće da ima njegove plave oči. Trudim se da Leona bude stalno pored mene. Sve je spremno u Crkvenici i Beogradu - ispričala je Aleks.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike