Janjuš se prisetio detalja tragedije u kojoj je izgubio mlađeg brata: Vlasnik stana ga je zatekao, moja baba je prva saznala

11.04.2024 | 18:25

Autor: Nemanja Vujčić

Ne miri se sa sudbinom koja ga je zadesila

Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Krajem prošle godine odjeknula je vest da je Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša, izvršio samoubistvo.

Ne prođe ni dan a da se Janjuš ne seti kakvu je tragediju doživela njegova porodica, a sada je, u razgovoru sa Markom Đedovićem, otkrio i još neke detalje. 

- Ko je prvi ušao tamo i video ga? - pitao je Đedović.

Printscreen/TV Pink
Marko Janjušević Janjuš

- Vlasnik stana, oni su pokušali da ga dobiju ali se baterija ispraznila od zvanja. On nije otišao ni na posao i neki njegov drug sa kojim je išao u teretanu je video da je ugašeno svetlo. Pozvao je gazdu stana i on je otključao i odmah su ga našli sa desne strane. Neko od novinara je zvao moje i saopštio im to, moja baba je prva saznala, zamisli ti to. To je bilo oko 7 sati, a mene su obavestili oko 10 - rekao je Janjuš.

- Strašno, ne znam šta da ti kažem - rekao je Đedović.

Prinstcreen/Instagram/jannmiha
Mihailo Janjušević

- Onda sam samo razmišljao da vidim Krunu što pre. I sad meni ovde ljudi pričaju da imaju neke probleme, a meni ne postoji sat da mi neke slike nisu u glavi - rekao je Janjuš.

Podsetimo, Mihailo Janjušević oduzeo je sebi život u 27. godini. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenih u teretanu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam