Oglasila se majka Darijana Radomirovića i oplela po Miljani Kulić: Ona je nevaspitana, ne treba da se spušta na njen nivo!

12.03.2024

12:39

0

Autor: M. J.

Potkačila i Mariju

Oglasila se majka Darijana Radomirovića i oplela po Miljani Kulić: Ona je nevaspitana, ne treba da se spušta na njen nivo!
Copyright ATAImages/ A.A.

Bahrija Radomirović, majka Darijana Radomirovića, nije zadovoljna što je njen sin u vezi sa Miljanom Kulić jer joj se ne dopada njeno ponašanje.

Međutim, izgleda da se Bahriji nije dopadao ni njegov raniji ljubavni izbor, pa je oplela i po bivšoj partnerki.

- Miljana je nevaspitana gadura koja samo psuje i neka se goni. Moj sin je pametan, dobar i izdržljiv. To što može da izdrži ludu Miljanu je pravi pokazatelj koliko ume da bude strpljiv, ali njihova veza neće opstati napolju. Što se tiče njegove bivše Snežane, ona je debil, ološ, krmača i babetina kojoj nikakve uvrede ne smetaju. Gore stvorenje od te Sneže nisam upoznala - rekla je Bahrija.

ATAImages/ A.A.
Darijan Radomirović i Miljana Kulić

Ovim povodom se osvrnula i na Miljaninu majku Mariju, te objasnila da se njih dve po mnogo čemu razlikuju.

- Nisam zdravstveno dobro, pa mi ne pada  na pamet da ratujem sa Marijom i Miljanom, niti da se brukam. Venčavala sam ljude po celoj Jugoslaviji i neću da brukam svoju profesiju dok se Marija bori za pare budući da cela porodica egzistira preko Miljanine zarade. Miljana je lepa i dobra, ali ne može da bude moja snajka. Vidim da moj sin ima dobre nerve, gajila sam ga da bude anđeo i u mom je srcu, u mojoj duši. Žao mi je što se spušta na nivo Kulića, ali shvatiće kada izađe napolje - zaključila je Bahrija.

(Alo)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike