„Za jedan abortus mi nije ni rekla!" Zolina šok ispovest: Sramota me je što sam bio s Miljanom! (VIDEO)

07.03.2024

16:15

0

Autor: M. G.

Jednom prilikom je, prema njegovim rečima, skočila i da ga davi...

„Za jedan abortus mi nije ni rekla!" Zolina šok ispovest: Sramota me je što sam bio s Miljanom! (VIDEO)
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lazar Čolić Zola, nekadašnji dečko aktuelne zadrugarke Miljane Kulić, otvorio je dušu pa ispričao kako ga je stramota što je bio s njom, te da smatra da bi Miksi trebalo i te kako da povede računa o tome kako se ponaša, jer je ipak ona majka.

U opširnoj ispovesti direktno iz Beča, gde je otišao ubrzo po izlasku iz „Elite", Čolić je naglasio kako mu je temperamentna Nišlijka najviše zla nanela, da ga je povredila i toliko razočarala da je sad postao potpuno ravnodušan spram celokupne njihove priče.

„Potpuno mi se zgadila!"

Lazar Čolić Zola, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Imao sam potrebu da budem čist pred Bogom. Nisam hteo da pustim tako lako, mislio sam da će biti drugačije. Prvi put sada mogu da kažem da me je sramota tog odnosa sa njom, sramota me je Miljane. Zgadila mi se potpuno, toliko me je povredila i razočarala, postao sam ravnodušan. Sada mogu da kažem, Miljana je ozbiljna nimfomanka... Ona mi je najviše zla nanela - kazao je za „Hype TV" on, koji se dotakao i njene nove rijaliti veze, kao i odnosa koje je imala i naočigled svih, iako se zarekla da do toga neće doći.

- Ona treba da obrati pažnju na ponašanje jer je majka. Sa jednog na drugog. Gledam, pre neki dan, ona ima odnose pred punom sobom. Ljudi prolaze pored kao da prodaje lubenice, a ne... - izjavio je Zola, istakavši onda kako je Kulićeva abortirala njegova tri deteta.

„Pa ne možeš biti trudna na svakih sat!"

Lazar Čolić Zola, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dva puta je abortirala i ona kaže da ima još jedna kiretaža napolju za koju ja ne znam. Ona je bila u stanju da mi pošalje više puta u toku dana pozitivan test i da je trudna. Imam sve u telefonu. Pa, ne možeš biti trudna na svakih sat vremena - objasnio je Lazar, kog je prema sopstvenom priznanju Miljana jednom prilikom i davila.

- Jeste, ne mogu da kažem da nije, jednom je pokušala da me davi. Lupala je na vrata u šest ujutru, sve komšije izašle, zvali su policiju - nabrajao je Čolić za pomenutu televiziju, a detalje njenog boravka kod njega u stanu u Beču možete poslušati na snimku koji sledi.

Podsetimo, Miljana Kulić bila je diskvalifikovana iz „Zadruge 7" pošto je nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu. Potom, uputila se kod Zole u Beč. Početkom februara, međutim, ona se vratila na rijaliti imanje u Šimanovcima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike