Nenad Aleksić Ša otkriva detalje susreta na sudu s Vanjom: Nisam očekivao da će da se pojavi, ali postigli smo ovaj dogovor!

04.03.2024

13:35

0

Autor: M. G.

Dotakao se i njihovog eventualnog pomirenja

Nenad Aleksić Ša otkriva detalje susreta na sudu s Vanjom: Nisam očekivao da će da se pojavi, ali postigli smo ovaj dogovor!
Nenad Aleksić Ša - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Aktuelni zadrugar Nenad Aleksić Ša potpisao je papire za razvod od tiktokerke Vanje Ignjatović pre nekoliko dana, baš kao što je i ona to učinila. Oni su time i ozvaničili svoj rastanak, a potom, Ša je u „Eliti" otkrio kako je izgledao njihov poslednji susret koji se odvio na sudu.

„Postigli smo dogovor!"

- Apsolutno znam kako Vanja izgleda, na suđenju se ništa nije desilo. Mi smo čak postigli dogovor da se ne srećemo tamo, ja ne idem kada ona ide. Ona je samo na početku htela lično da me vidi u oči. Nisam ni znao da ću da idem na suđenje, jer sam govorio da advokat sve sam završi. Da imam neke emocije pričao bih na tu temu drugačije, ja bih stvarno bio neiskren kada bih imao neke emocije prema njoj, ja nemam šta da govorimo njoj loše niti je ovde spominjem, iskren da budem nisam očekivao da će da se pojavi, žena došla normalno sva sređena - počeo je on, pa dodao:

Nenad Aleksić Ša, ATAImages/ A.A.
 

- Kad završim neki odnos, ne vraćam se više u to. Ona je potpisala i ja potpisao, nije bilo govora o nekom odnosu ili pomirenju, samo smo to mehanički završili. Nisam neko ko krije nešto, ja kažem uvek sve šta mi je na duši. Jasne su emocije sa Mionom i to je to.

Potom, Nikola Lakić uključio se u razgovor.

- Sasvim je normalno da je skeptičan zbog Mione za prsten i neke stvari i ja sam rekao da može i ona da posumnja kad se Vanja sredi i kad dođe na suđenje, to je jedino što sam rekao, nisam imao lošu nameru - objasnio je on, pa se Miona nadovezala:

„Prvi put čujem za ovo..."

Nenad Aleksić Ša, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nikad nisam pričala o Vanji niti sam mu zamerala, jedino kad mi je poslao momak neke stvari i ona srca, ja sam mu zamerala za Vanju. Da je bilo mirenja sa njom, vidi, nadrljao bi. Sad prvi put čujem za ovaj susret, šta se dešavalo. Meni Stanislav stvarno nije davao da pevam po birtijama i stvarno se okej ponašao prema meni - istakla je.

Vanja i Nenad Aleksić Ša, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike