Brat se odrekao rijaliti učesnice zbog njene veze sa devojkom: Moja je stvar sa kim ću biti!

10.02.2024

09:59

0

Njena majka je očajna zbog cele situacije

Brat se odrekao rijaliti učesnice zbog njene veze sa devojkom: Moja je stvar sa kim ću biti!
Anđela Šparavalo - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga

Anđela Šparavalo u emotivnom je odnosu sa cimerkom iz "Elite", Bojanom Pavlović, a njihova ljubav, mnogima u okviru rijalitija bode oči, kao i njenoj porodici.

Tako se oglasio i Anđelin brat, koji je rekao da se odriče sestre, a to joj je saopštio voditelj.

- Anđela, kada ti je bratu bio rođendan? Tvoj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitiku, on je rekao: "Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! - počeo je voditelj da čita poruku, pa nastavio.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Anđela Šparavalo

 

- "Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode." Kako komentarišeš ovo? - glasilo je pitanje za Anđelu.

- Ne znam šta da ti kažem, Darko. Mislim da mu je moja majka pomogla u toj poruci, jasno mi je da sam ja njega povredila i sve. Stvarno ne mogu sada da pričam o tome, jako sam se potresla - rekla je Šparavalo.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Bojana Pavlović

 

 Podsetimo, Aleksandra Šparavalo, Anđelina majka nedavno je ispričala kako će se odreći ćerke ako nastavi vezu sa Bojanom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike