Miljana Kulić pred povratak u „Elitu" ozbiljno potkačila Lazara Čolića Zolu: On nije osoba koja može da mi pruži budućnost!

09.02.2024

22:55

0

Autor: M. G.

Ništa nije prećutala

Miljana Kulić pred povratak u „Elitu" ozbiljno potkačila Lazara Čolića Zolu: On nije osoba koja može da mi pruži budućnost!
Miljana Kulić - Copyright Printscreen „Zadruga 7 Elita"

Miljana Kulić, tik pred povratak u rijaliti kuću u Šimanovcima, oplela je po bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, pa istakla zbog čega je sve shvatila da on nikako nije čovek za nju.

- Šta se desilo kada si otišla u Beč? - pitao ju je Darko Tanasijević, a ona je odgovorila:

- Čuli smo se sve vreme, on je pričao o našoj budućnosti, stare manipulatorske priče, tražio mi je novac, ja sam mu prebacila na račun... - nabrajala je pred svoj ponovni ulazak u „Zadrugu 7 Elitu", pa je nastavila rečima:

- On je smešten u Beču i laže ljude da će se vratiti u rijaliti. Otišao je da se slika i da prosi od fanova. Slagao je čoveka koji mu je dao stan na dva meseca. Vratila sam se pre nego što sam i došla. Naljutilo me je što koristi nedozvoljene supstance, pokušala sam da mu pomognem, ali nisam uspela. Zapretila sam mu da ću se vratiti u Niš, ali nije vredelo. Napustila sam hotel i blokirao me je, pre toga mi je opet tražio pare. Sve vreme je puštao muziku i bio u drugoj sobi, dok sam ja sedela sama, uopšte nije obraćao pažnju na mene.

Onda, Miksi je ovako zaključila svoje izlaganje na ovu temu:

Miljana Kulić, Printscreen „Zadruga 7 Elita"
 

- On živi od danas do sutra, tako da nije osoba koja može da mi pruži budućnost i nije podoban da čuva mog sina. Trebalo je da nastupam u Beču, ali se nešto iskomplikovano, tako da se izvinjavam ljudima. Biće prilike da se družimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike