Janjuš na kocki ukupno izgubio 80.000 evra! Ispovest bivšeg košarkaša o karijeri i porocima

23.01.2024

08:25

0

Svestan je grešaka iz prošlosti

Janjuš na kocki ukupno izgubio 80.000 evra! Ispovest bivšeg košarkaša o karijeri i porocima
Marko Janjušević Janjuš - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš dugo se profesionalno bavi košarkom, ali bez većih uspeha. Kako je nedavno rekao, dobar ugovor je propustio, a posle toga više nije mogao da se osloni samo na košarku. 

- Bio sam veoma talentovan. Nisam bio alkoholičar, ali su me često peckali kako sam sigurno izlazio, pio, izbegavao treninge, a tada nisam ni voleo alkohol. Prosto, nisam imao sreće! Trebalo je da potpišem ozbiljan ugovor na tri godine za jedan veliki klub iz Bugarske. Nažalost, uprava kluba za koji sam igrao s****** me je, tražila je mnogo novca da pređem. Tada sam se baš smorio! Razočarao sam se, potonuo... Posle su dolazili novi ugovori, koji nisu bili loši, ali od njih nije mogla da se planira neka budućnost - pričao je Janjuš. 

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

On se osvrnuo i na svoj porok - kocku, te je iz ove perspektive svestan koliko mu je štete nanela. 

- Sećam se, sedeo sam s društvom, a pored kafića je bio sto za rulet. Dabogda se zapalili svi! Drugari su me pozvali da ih gledam, ali ja sam se ubacio u igru i dobio 800 evra. I tako mi se osladilo! Pričaju da sam mnogo para potrošio, ali ljudi bi trebalo da znaju da nikad nisam izgubio imovinu, stan, kuću... Gubio sam novac koji sam imao u tom trenutku, ali nikad više od 4.000 evra za veče. Nisam ja milioner ili milijarder, pa da mogu da gubim neke astronomske cifre. Kad sve saberem, mislim da sam na kocki ukupno izgubio 80.000 evra. Pritom, nisam samo gubio, već sam i dobijao - ispričao je Janjušević za Alo i tvrdi da je sa kockom završio za sva vremena.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

Podsetimo, bivši košarkaš se sa 25 godina oženio suprugom Enom, a potom su dobili i ćerku Krunu. Zbog njegovih afera u rijalitijima su se razveli, a presudna je bila ona sa Majom Marinković zbog koje je Ena i pokrenula brakorazvodnu parnicu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike