Svi Janjuševići tada su bili na okupu: Porodična fotografija iz srećnijih vremena, koja sada kida dušu (FOTO)

27.12.2023

09:25

0

Autor: M. G.

Mihaila će danas ispratiti na večni počinak

Svi Janjuševići tada su bili na okupu: Porodična fotografija iz srećnijih vremena, koja sada kida dušu (FOTO)
Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zadrugar Marko Janjušević izveden je pre neki dan iz „Elite" zbog smrti najmlađeg brata Mihaila, sa čime se mnogo teško nosi. Zbog sumnje da je mladić podigao ruku na sebe slučaj istražuje policija. Prema jednoj od Janjuševih objava na Instagramu u okviru „storija", Mihailo će biti sahranjen danas, 27. decembra.

Povoreka kreće pred porodičnom kućom na Kolovratu u podne.

Sa druge strane, malo je fotografija koje se onlajn mogu pronaći, a iz značajno srećnijih vremena porodice. Međutim, Boris, drugi Janjušev brat, pokazao je svojevremeno kako su izgledali pošto su se okupili povodom venčanja Ene i Marka.

 

 

Majka Desanka, otac Predrag, sa sinovima Mihailom, Borisom i Markom, te novom snajom Enom, ispozirali su i napravili lepu uspomenu s događaja ispunjenog ljubavlju.

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike