Nastavlja se rat „gornjeg i donjeg doma" Zadruge! Marinković žestoko opleo po Zorici Marković: Tišina, babo glavata!

19.12.2023

19:38

0

Autor: M. G.

Nije mogao, a da joj ne odgovori

Nastavlja se rat „gornjeg i donjeg doma" Zadruge! Marinković žestoko opleo po Zorici Marković: Tišina, babo glavata!
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivan Marinković i Zorica Marković izgleda su nastavili rat koji je buknuo još po završetku „Zadruge 6" između, kako se tada pisalo, predstavnika gornjeg i donjeg doma pomenutog rijalitija.

Komentarišući Marinkovićeve pređašnje izjave vezane za njeno druženje s Anom Ćurčić, Zorica je najpre kazala:

- Prijateljstvo nije raskinuto sa Anom. Poštovanje, pre svega, ne prijateljstvo. Ništa nije prekinuto - počela je ona, ali se tu nije i zaustavljala.

„Takve me persone ne zanimaju!"

Zorica Marković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ko je Ivan? Ne znam ko to beše? Ne želim da posvetim ni sekund pažnje nekom ko nije vredan. Ostvarila sam pevačku, rijaliti i ugostititeljsku karijeru. Otvorila sam kafanu na hipodromu, zadovoljna sam svojim životom, a takve persone me ne zanimaju - kazala je onda za „Pink.rs", na šta on nikako nije mogao da ostane imun, pa je opleo kao nikada do sada.

- Babo glavata, Ivan je onaj koga si se navodno letos plašila, pa pokušala da obmaneš policiju, ali znaju da si ti ta baba koja napada i zlostavlja učesnike rijalitija. Dakle, tišina! Drugo, ostvarena si, ali ne znam gde, sa dva i po hita, liju ti kise hladne vode već 40 godina, zato i nosis majce koje praviš od starih čaršava koje kupuješ na buvljaku u Pančevu, jer za tebe i nema veličine u normalnim prodavnicama. Treće, aj' malo zaplači i padni na kolena za Anom, kao što si padala u „Zadruzi", loša osobo. I na kraju, nisi otvorila nikakvu kafanu, ne laži narod! Samo si dobila šansu da zaradiš koji dinar u nečijoj već postojećoj kafani. Samo još tamo neko možda i može da te čuje... Ćao, Zlorka - oštar je bio on u razgovoru s pomenutim medijima.

Ana Ćurčić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike