Marinković se oglasio u jeku drame na auto-putu! Jedna kola se prevrnula, njegova Jelena pritrčala u pomoć: Kako je ova žena živa?! (FOTO)

18.12.2023

16:45

0

Bivši zadrugar nije znao šta će sa sobom od šoka

Marinković se oglasio u jeku drame na auto-putu! Jedna kola se prevrnula, njegova Jelena pritrčala u pomoć: Kako je ova žena živa?! (FOTO)
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivan Marinković podelio je sa svima koji ga na Instagramu prate detalje drame s auto-puta, gde se prema njegovim rečima dogodila velika nezgoda. Supruga bivšeg zadrugara, Jelena Ilić, bila je i pritrčala u pomoć zarobljenima u vozilu koje se prevrnulo na krov.

- Jelena upravo pomaže, strašan sudar ispred nas, bukvalno ispred nas... Evo izlazimo da pomažemo ljudima, zaglavljeni su. Srećom policija je ispred nas, nadam se da je sve okej. Jaoj, ljudi - pričao je šokirani Ivan.

Potom, krenuo je i sam ka tom automobilu.

- Ljudi, ja ovo nisam doživeo u životu. Ja ne znam kako je ova žena živa. Ona je uspela sada i cigaretu da zapali - prenoseio je dešavanja Marinković.

Inače, on je trenutno na sudu s Anom Ćurčić, koja ga je tužila zbog pojedinih reči koje je o njoj bio izrekao.

Ana Ćurčić, Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

- Suđenje je odloženo za januar, treba da se gleda taj čuveni snimak. Ja se nisam branio sa advokatom, branio sam se sam. Glavna stvar u toj priči je zbunjenost bipolarne Ane Ćurčić koja nije shvatila da je ona meni izgovorila te reči na koje sam ja odreagovao. Sa tri pitanja sam uništio Anu i njenu advokaticu. Pod zakletvom je rekla da sam joj izgovorio reč prostitutko i tabletomanko, ja sam ustao i rekao sudiji da ne koristim te reči. Ona su počele da gledaju svoje papire. Očigledno se nisu dobro spremile - objašnjavao je bio „Blicu" on, dok je Ćurčićeva tvrdila kako se „rijaliti nastavio i posle rijalitija".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike