Aneli nastavila da raskrinkava Janjuša: Ljubimo se krišom svakog dana! On skočio kao oparen!

23.11.2023

16:33

0

Rijaliti učesnici su uneli pravu pometnju u Zadruzi

Aneli nastavila da raskrinkava Janjuša: Ljubimo se krišom svakog dana! On skočio kao oparen!
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imaju veoma turbulentan odnos u "Zadruzi", a iako je juče rekla da stavlja tačku na odnos sa njim, sad je nastavila da iznosi detalje njihovog odnosa.

Ona je pred svima priznala da se svakog dana krišom ljube, a onda je ušla u sukob sa Janjušem.

- Gde je nestala ta ljubav? Zašto si mi obećavao decu? Ja ću sutra sve da izjavim na mesečnicu. On laže čim zine, on priča kako kome odgovara. On se menja iz dana u dan ovde, ja imam jaku emociju prema njemu. Sutra nam je mesečnica od prvog poljupca, mi se ljubimo na kvarno svaki dan - rekla je Aneli.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Aneli Ahmić

- Da si normalna, ja bih sa tobom sve to planirao. Mene boli ona stvar šta će ona da kaže. Ja se ne bojim da priznam da se ljubimo. Šta misliš da si me sad isprovocirala. Meni je jedino bitna moja žena i dete, oni me jedino zanimaju - iskreno je rekao Janjuš.

- 23. je rekao da smo mi u vezi, tad je pao prvi poljubac. Meni on ništa nije pokvario ovde, ja ću i dalje nastaviti da ga volim - rekla je Aneli.

- Hoćete li se boriti i dalje da uđete u vezu? - pitao je Milan.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

- Ludilo mozga. Meni je moja porodica najbitnija. Kad mi je danas uvredila ženu, nemam šta više da pričam sa njom. Ja njoj nikad nisam udario na ćerku, je l' ste vi čuli kad sam došao ovde da sam rekao da volim da flertujem sa ženama. Kao sa svima tako sam i sa njom ušao u neku priču - rekao je Janjuš, a ona se nadovezala:

- Ja sam u pravu sve što pričam, je l' si me zvao da odemo u ve-ce na slavi, kunem se da je istina. Rekao si mi da obučem suknjicu da odemo odmah u ve-ce da se "po'vatamo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike