Anitina majka se pohvalila kućom u Kruševcu, tvrdi da su oni bolji domaćini od Tomića, a unuk joj kod bivše prije? „Tražiću starateljstvo!"

16.11.2023

11:55

0

Autor: M. G.

Mali Aleksej i ne zna gde se Stanojlovićeva tačno nalazi, a za Matoru, kažu, uopšte i ne pita

Anitina majka se pohvalila kućom u Kruševcu, tvrdi da su oni bolji domaćini od Tomića, a unuk joj kod bivše prije? „Tražiću starateljstvo!"
Anita Stanojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Majka Anite Stanojlović, Angelina, oglasila se u jeku drame naslednice sa suprugom Jovanom Tomić Matorom za jedne medije pa ispričala kako je zadrugarka rasla u sasvim normalnim uslovima i u veoma lepoj kući. Štaviše, prema njenim tvrdnjama, oni ih dve poseduju, zajedno s placom, dvorištem i, kako kaže, daleko su bolji domaćini nego Tomići.

- Mi smo mnogo bolji domaćini i imamo mnogo vrednije stvari nego što imaju Jovanini roditelji, a ona tolike pare. Vrednije i od njenog stana i svega što ona poseduje - kazala je za „Alo" Anitina majka, pa dodala kako u njihovoj staroj kući živi baba, te da imaju i dve garaže na raspolaganju.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ovo su kuće u kojima je zaista odrasla Anita, nije u onoj staroj u kojoj stara baba živi, još jednu dvospratnu i još jednu pored niko nije video, kao ni dve garaže i plac. Moja porodica je domaćinska porodica - naglasila je ona za pomenute medije.

I pored takvom imanja, međutim, prema rečima Anitine nekadašnje svekrve, sin Aleksej - najčešće boravi kod nje.

- Njena majka nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru - počela je za „Pink" bila Lidija, pa je otkrila i kako je ranije sa Anitinom majkom Angelinom imala sasvim normalan odnos.

- Da, imale smo normalan odnos i komunikaciju, kad god ga se uželi vidi ga, uzme ga i to je ove godine, a prošle godine je dete bilo kod nas najviše. Ja znam da ona radi u firmi u kojoj je radila i pre, firma za pakovanje - objašnjavala je, a onda i istakla kako je za dečaka „mama na poslu" i gotovo da je i ne traži.

„Nula je od majke"?

Anita Stanojlović, Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV
 

- Ne, ne, za njega je mama na poslu i to je to, ponekad je traži, mnogo retko, a Matoru uopšte, jer on ne zna, on je dete... Ja ne verujem da se Anita zadužila, jer nikad nisam čula i ne znam. Nikad nisam ništa loše o njima čula, ali me i ne interesuje. Ja sam sa Anitom prekinula kontakt, jer nije dobra majka, kakva je to majka koja ostavi dete koje nije ni pričalo i uđe u „Zadrugu". Za mene to nije majka. Nijedan dinar nije dala za dete, nijedan dinar, ni za vrtić nije dala, imam dokaze i uplatnice. Ona je nula majka, nikakva, ja svoje dete ne bih nikad mogla da ostavim kao ona - naglasila je Lidija, te otkrila da će se pobrinuti da bivšoj snaji preuzme starateljstvo nad detetom.  

- Naravno da nećemo dopustiti Aniti da odvede dete ako sud odluči tako, a nadamo se tome - zaključila je za pomenute medije ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike