Matoroj rijaliti život doneo 500.000€, a kuća u Železniku nema fasadu? Anitina prevara samo je delić njenog rasula! (FOTO/VIDEO)

13.11.2023

10:50

0

Autor: M. G.

Na izlaske joj je otišlo oko 60.000 evra...

Matoroj rijaliti život doneo 500.000€, a kuća u Železniku nema fasadu? Anitina prevara samo je delić njenog rasula! (FOTO/VIDEO)
Jovana Tomić Matora - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Jovana Tomić Matora već izvesno vreme je redovan rijaliti igrač, a kako je jednom prilikom sama za medije ispričala, kuća pokrivena kamerama u Šimanovcima konkretno mnogo joj je donela, ali je ona to mahom na provode spiskala.

Tokom jednog njenog ranijeg učešća u „Zadruzi", „Paparaco lov" je snimio je njen porodični dom u Železniku. Uprkos ogromnoj zaradi, naime, očito je da Matora u ovaj životni prostor i nije bila ulagala.

- Iz „Zadruge", za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8.000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske... - nabrajala je svojevremeno Jovana koja se ovog leta venčala s Anitom, zbog koje sad prolazi kroz težak period kako su se pojavile informacije da ju je ona prevarila.

Ljubavnica Stanojlovićeve, naime, otkrila je između ostalog i kako je dobijala eksplicitne fotografije sa dana venčanja, kao i da je njoj malo falilo da na samom činu izusti „ne". Učesnica „Elite", s druge strane, želela je da tetovira kapljicu vode koja je podseća na Mateu, dok prepiske koje su puštene u javnost i te kako pokazuju detalje prevare.

- Razvaljena sam, nisam ništa od ovoga očekivala. Bila sam ubeđena da mi napolju rade o glavi. Desile su mi se još neke stvari u životu, kao da mi se sve loše dešava. U strahu sam, u grču sam. Plašim se da ne padnem u depresiju, Marko i Nenad mi dosta pomažu. Držala sam lajv sa Mateom, uradile me kao budalu, ja posle odvedem njeno dete u park, a one se kuckaju. I to što je manipulisala detetom sa mnom, sve mi ima smisla. Priznala je Mileni da je pravila lažne frke zbog toga. Marko i ja se na stepenicama ubismo od plača jer smo postali kumovi, on mi kaže da idem po Anitu, a ona sedi na stepenicama i govori mi da je pustim jer drži lajv. Tačno je čekala da se javi - očajavala je Matora, u razgovoru s Darkom Tanasijevićem.

- ...To sam sa tatu majstorom u četiri popodne saznala. On je došao oko sedam, osam, znači ti si ceo dan morala da budeš u kontaktu sa njom, a ona i to negira. Ona ne zna šta ta devojka ima i šta vi sve znate, jer je ona bila ubeđena da je ova neće izdati i da ju je Matea podržala da uđe ovde. Mislim da postoji još nešto, da ni ona devojka nije sve rekla. Zašto bi te švalerka podržala da uđeš u vezu sa ženom? Nešto nije štimalo čim je ova imala potrebu da izda taj njihov dogovor - pričala je dalje ona, što vas i detaljno čeka na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike