Aleksandra Nikolić otkrila kako će se zvati njena ćerka, pa oplela po Filipu Caru: I da umre, ne zanima me, on je monstrum!

03.10.2023

09:42

0

Rešena je da sama brine o svojoj naslednici

Aleksandra Nikolić otkrila kako će se zvati njena ćerka, pa oplela po Filipu Caru: I da umre, ne zanima me, on je monstrum!
Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", nedavno je potvrdila nagađanja javnosti da je u drugom stanju. Ona je tada otkrila da čeka devojčicu, a sada je ispričala i da je izabrala ime za nju.

Ona je, naime, imala uživo uključenje na "TikToku", gde je pratiocima otkrila kako će se zvati njena ćerka.

- Pa, imam jednu želju. Jako bih volela da se zove Talija, meni je to prelepo. Ma nema šta, tako će se zvati – rekla je ona i dodala:

M.P./ATAImages
Aleksandra Nikolić

- Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve.

Njeni fanovi su potom u komentarima pisali to ime i ostavljali emotikone srca, čime su joj pružili podršku i pokazali da im se dopada njen izbor.

Podsetimo, Aleksandra čeka dete sa Filipom Carem, sa kojim je donedavno bila u vezi. Ona ga je optužila za psihičko i fizičko maltretiranje, te otkrila da on ne želi dete i da je razmišljala o abortusu, a on je demantovao sve ono što je ona rekla.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić i Filip Car

Sa pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži je i njega pomenula.

– Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektnim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno nista – rekla je ona i nastavila:

- Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi, desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati pre emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve - rekla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić

Nikolićeva je rekla i da ne bi nijednoj devojci poželela da bude sa Filipom.

- Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete naravno. On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika, meni je dete najbitnije neka zaboravi - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike