Sad je konačno! Aleksandra Nikolić i FIlip Car raskinuli: Vraćam se za Beograd

18.09.2023

09:49

0

Pobednica „Zadruge 6” je sve potvrdila

Sad je konačno! Aleksandra Nikolić i FIlip Car raskinuli: Vraćam se za Beograd
Filip Car i Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/M. M.

Rijaliti par Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli su veridbu uprkos planovima o zajedničkom životu i porodici. I posle nekoliko razlaza, svađa, pomirenja, sada je definitivno kraj.

Naime, nakon što je u javnost isplivala fotografija na kojoj se nazire da je Car u ljubavnom zanosu sa nepoznatom devojkom, došlo je do raskida. 

Kako mediji prenose, preljuba se dogodila kada je Filip rekao svojoj verenici Aleksandri da ide ranije sa žurke, da bi se on potom upustio u novu romansu. Malo zatim, do Nikolićeve su došli dokazi o prevari. 

Instagram printscreen/samo.realno6
Filip Car prevario Aleksandru

Pobednica „Zadruge 6” se oglasila na Instagramu i priznala da su raskinuli, te da se ona vraća za Beograd. O detaljima raskida nije želela da govori ističući da joj je potreban mir. 

Instagram printscreen/alex_mima_official
Aleksandra Nikolić potvrdila da je raskinula sa Filipom Carem

- Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je jer ne možemo naći zajednički jezik, što se tiče naše budućnosti i ostalog. Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i reči. Na putu sam za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome - napisala je Aleksandra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike