Miljana Kulić mora na psihijatrijsko lečenje? Đedović ne odustaje: Tražiće i naknadu štete

01.09.2023

16:36

0

Autor: B. D.

Marko je dobio već drugi put Miljanu na sudu

Miljana Kulić mora na psihijatrijsko lečenje? Đedović ne odustaje: Tražiće i naknadu štete
Miljana Kulić - Copyright Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV

Marko Đedović je ponovo dobio na sudu Miljanu Kulić! Naime, voditelj i rijaliti učesnik je Kulićevu tužio pre tri godine zbog nanošenja telesnih povreda, a sada je podneo i novu nakon uvreda koje mu je Kulćeva uputila u emisiji „Narod pita”. 

Kako je Đedović objasnio, Miljana je osuđena na dve godine uslovne kazne, a uz to i psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tipa.

ATAImages/Antonio Ahel
Marko Đedović

- U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela. Sada ću tražiti i naknadu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči. Odlučio sam se na dalje gonjenje kako bi novac donirao, ali pare ću javno odneti, a ne da lažem kao pojedini kako su pare dobijene na kocki uplatili bolesnoj deci – rekao je Đedović i dodao:

ATAImages/Antonio Ahel
Mijana Kulić

- Doneta je presuda, samo treba da se objavi. I Matora je dobila presudu u svoju korist i dodeljena joj je novčana naknada i sada to naplaćuju izvršitelji. Da nije donesena presuda, Matora ne bi mogla da naplati te pare - kazao je Đedović, piše Svet. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike