Ova učesnica Elite je najkontroverznija: Evo zašto je bila u zatvoru i kaže da se ne kaje!

25.08.2023

13:16

1

Autor: N. M.

Ona je danas došla da uradi sistematski pregled

Ova učesnica Elite je najkontroverznija: Evo zašto je bila u zatvoru i kaže da se ne kaje!
Tamara Radoičić - Copyright ATAImages/M. M.

Brojni učesnici predstojećeg rijalitija "Zadruga 7 - Elita" stigli su danas na sistematski pregled pred odlazak u Šimanovce, a najkontroverznija definitivno je Teodora Radoičić.

Ona se pojavila sa velikim naočarima za sunce i najpre pobegla od novinara, a sve zato jer je imala nedavno intervenciju na licu. Kako tvrde prisutni, Teodorini obrazi su jutros izgledali poprilično loše, ali je ona na kraju ipak pristala da da izjavu sedmoj sili i istakla da joj boravak u zatvorenom neće teško pasti:

- Neće mi biti teško, organizovaću se. Ne bih poredila rijaliti sa zatvorom jer to realno nema veze, znam sada kad sam bila i u jednom i u drugom formatu - istakla je Teodora koju su novinari pitali da li se kaje zbog grešaka u prošlosti zbog kojih je završila u zatvoru.

ATAImages/M. M.
Tamara Radoičić

- Ne, ne kajem se, iz svake greške sam nešto naučila. Najviše sam nučila iz ove tri godine koliko sam tamo provela. Mislim da sam se razvila koliko god sam mogla, psihički naravno. I da sve ponovo vratim, mislim da bih sve ponovila - šokirala je Teodora, tvrdeći da će se braniti ukoliko bude napadnuta.

- Neću ulaziti u nepotrebne konflikte, ali neću dati na sebe, naravno. Ako neko bude nešto pokušao, moraću da sasečem u korenu. 

Podsetimo, Radoičićeva je bila osuđena u Beču zbog posredovanja u dilovanju heroinom, a na robiji je bila tri godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike