Miljana Kulić usred emisije uživo pije alkohol: Isplivao snimak, mislila je da se ništa neće videti (VIDEO)

09.08.2023

22:51

0

Rijaliti učesnica očigledno nije mogla da izdrži bez toga

Miljana Kulić usred emisije uživo pije alkohol: Isplivao snimak, mislila je da se ništa neće videti (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadrugaofficial

Usred cele drame koja se desila posle raskida sa Nenadom Macanovićem Bebicom, te što je Marija Kulić završila u bolnici, Miljana Kulić je protekle večeri došla u Beograd.

Ona je, naime, sinoć bila gost u emisiji "Narod pita", što će biti i večeras sa svojim bivšim partnerom Ivanom Marinkovićem. Sada je isplivao i snimak šta Miljana radi kada misli da je niko ne gleda.

Ona je, naime, u jednom trenutku, misleći valjda da je kamere ne snimaju, uzela čašu i pružila ljudima koji su sedeli iza nje, kako bi joj, verovali ili ne, sipali pivo!

Miljana se ponašala kao da se ništa ne dešava i da učestvuje u emisiji aktivno, a onda je pružila ruku da im pokaže da čašu spuste dole na pod, kako se ne bi videlo da konzumira alkohol tokom emisije uživo.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli su vezu, nakon čega ga je ona optužila da im je dužan 10.000 evra.

Nakon prepucavanja, Miljana Kulić se oglasila i otkrila da se njenoj majci Mariji pogoršalo zdravstveno stanje zbog čitave situacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike