Ovako su tekle pripreme za veliko slavlje u domu Dejana i Davida Dragojevića: Udali sestru - orio se ceo Veternik (FOTO)

15.07.2023

18:50

0

Suzana je izgovorila sudbonosno "da" dugogodišnjem izabraniku

Ovako su tekle pripreme za veliko slavlje u domu Dejana i Davida Dragojevića: Udali sestru - orio se ceo Veternik (FOTO)
Dejan Dragojević - Copyright Jutjub/Dejan Dragojević

Pobednik "Zadruga 5", Dejan Dragojević, ima poseban razlog za slavlje. U njegovom porodičnom domu u Veterniku organizovano je veliko svadbeno veselje povodom venčanja njegove sestre Suzane Dragojević.

Suzana se pre dva dana udala za dugogodišnjeg izabranika, a porodica Dragojević je tim povodom napravila gala proslavu. Ukrasili su porodičnu kuću u Veterniku posebnim detaljima za svadbu, belim, roze i zlatnim ružama, cvećem, roze baldahinom specijalno za mladence i balonima. Barske stolove prekrili su belim stoljnjacima koji se nalaze pod belom šatrom, a u galeriji u nastavku teksta možete detaljnije pogledati kako su izgledale pripreme za svadbu.

Ponosna braća, Dejan i David Dragojević, kao i majka Biljana Dragojević, od jutra su bili na nogama kako bi sve bilo besprekorno za veliki dan.

U toku pripreme veselja, a Dejan se latio mikrofona te snimio Davida i sebe kako pevaju pesmu “Plitak potok” od pevačice Biljane Jevtić. Osim članova porodice, tu je i Dejanova partnerka Jovana, koja je pritrčala u pomoć Dragojevićima.

Jutjub/Dejan Dragojević
Dejan Dragojević

Inače, Suzana se venčala pre dva dana za dugogodišnjeg izabranika. Majka Biljana je objavila emotivne kadrove sa ćerkinog venčanja i raznežila pratioce, a komentari i čestitke su se samo nizali. Mlada je blistala u beloj venčanici, dok se mladoženja odlučio za crno odelo.

U videu u nastavku teksta možete pogledati kako su tekle pripreme.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike