Devojka Takija Marinkovića izgubila bebu: To mi je bolna tema, planirali smo zajednički život

21.05.2023

14:33

0

Autor: B. D.

On je potpuno očajan

Devojka Takija Marinkovića izgubila bebu: To mi je bolna tema, planirali smo zajednički život
Taki Marinković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Otac aktuelne zadrugarke Maje Marinković, Taki Marinković nedavno je izgubio oca, a sada ga je sačekala još jedna tužna vest. 

Naime, kako se navodi, nova devojka Takija Marinkovića je ostala u drugom stanju, zbog čega je on bio neizmerno srećan. Ipak, nekoliko dana kasnije njegova izabranica je imala spontani pobačaj i izgubila je bebu, a Takija je ovo potpuno dotuklo, te noćima nije mogao da spava. 

ATAImages/M. M.
Taki i Maja Marinković

 

- Taki je bio u Novom Sadu na jednoj žurki i tu se zaljubio u tu devojku, posle su saznali da je ostala trudna i on je bio spreman da ponovo postane otac. Međutim, samo nedelju dana kasnije njegova devojka je izgubila plod, što je njega izbezumilo i baš ga je pogodilo, naročito, jer mu je otac preminuo - rekao je izvor, a Marinković je istakao da mu je ovo bolna priča, te da ne želi za dealjiše. 

- Molim vas, nisam raspoložen za izjave, vi znate da se ja vama uvek javljam, ali sada nisam spreman da pričam. To mi je bolna tema, naročito, što smo planirali zajednički život - rekao je kratko Taki za Republiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike