Janjuš se vratio u Zadrugu nakon preloma ruke: Nepomično leži sa gipsom do ramena i trpi jake bolove! (FOTO/VIDEO)

13.04.2023

10:09

0

Izvukao deblji kraj tokom incidenta

Janjuš se vratio u Zadrugu nakon preloma ruke: Nepomično leži sa gipsom do ramena i trpi jake bolove! (FOTO/VIDEO)
Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tokom jučerašnjeg dana na imanju u Šimanovcima tenzija je dostigla vrhunac, a sukobi u Beloj kući eskalirali su skandaloznim okršajima. Tako je i Marko Janjušević Janjuš tokom sukoba sa Filipom Carem povredio ruku, zbog čega je moral da reaguje i Hitna pomoć, usled čega mu je ukazana lekarska pomoć.

Doktori su Janjušu ruku nakon preloma fiksirali skoro do ramena, a po povratku na imanje zadrugar je prilegao, a kadrovi povređenog Janjuša sa lekovima pored sebe privukli su pažnju javnosti.

Otkako se povredio, bivši košarkaš se maksimalno povukao od dešavanja u Zadruzi. U jednom momentu ga je kamera snimila kako sedi na garnituri u dnevnoj sobi sa jednom rukom u gipsu, a drugu je držao na glavi, na osnovu čega možemo zaključiti da trpi jake bolove. Što detaljnije možete u galeriji koja sledi.

Podsetimo, juče je u Beloj kući došlo do nezapamćenog razdora među ukućanima, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje, ali i Hitna pomoć.

Naime, nekadašnji prijatelji, a danas ljuti suparnici, Marko Janjušević Janjuš i Filip Car, žestoko su se sukobili, usled čega se bivši košarkaš u naletu besa zaleteo na Cara... Međutim, sapleo se, pao sa kreveta, udario u krevet koji je bio pored i ostao da leži nepomično na podu. Obezbeđenje i zadrugari su odmah pritrčali da mu ukažu pomoć.

- Ne mogu da se pomerim! Nešto sam polomio! Bole me kuk i lakat - vikao je Marko.

Produkcija je reagovala u prvaom trenutku, a nakon što je zbrinut, Janjuš se vratio u rijaliti. Kako je izgledao njegov povratak nakon incidenta, pogledajte u videu ispd teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike