Ivana Šopić u zagrljaju novog dečka: Njen ljubavni život godinama je misterija, a sada sve objavila! (FOTO)

23.03.2023 | 16:05

Autor: Mladen Mijatović

Cveta u njegovom naručju

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka rijalitija "Zadruga", kontroverzna Ivana Šopić, nekada je bila učesnica ovog televizijskog formata, gde je ogolila svoju ličnost i pokazala se u raznim svetlima, a publika je pamti kao visprenu i oštru na jeziku.

Ivanin ljubavni život tokom i posle rijalitija intrigirao je javnost, te se nakon njene turbulentne romanse sa Stefanom Karićem, o njenim vezama gotovo ništa ne zna.

Šopićka je sada novom objavom na Instagramu zagolicala maštu javnosti i objavila niz fotografija sa novim partnerom, što je izazvalo razne komentare.

Naime, Ivana je vidno raspoložena pozirala u zagrljaju misterioznog muškarca, čiji indentitet nije želela da otkrije, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta. POGLEDAJ GALERIJU

Iako krije partnera, voditeljlka ne krije da je ludo zaljubljena. Ivana je svom dečku posvetila pesmu Dina Merlina "Kako da ti kažem".

Podsetimo, Ivana se nedavno našla u epicentru skandala zbog navodne afere sa bivšim mužem Ivane Šašić, Bojanom Simićem. Voditeljka je glasine oštro demantovala, a sada je objavom odgonetnula koji je njen emotivni status.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Šopić

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam