Princ Hari piše memoare?! “Ovo je poslednji ekser u kovčegu za kraljevsku porodicu!”

21.07.2021

23:20

0

Autor: M. Mitić

Osećaj besa i šok na dvoru zbog ovoga rastu, dok su u "Klirens hausu" takođe zabrinuti i zbog onoga što bi Hari mogao da napiše o maćehi Kamili, ali i svim ostalim članovima porodice

Princ Hari, Foto: Profimedia

Princ Hari odlučio je da napiše memoare u kojima će do detalja izneti odnos sa članovima porodice.

Mnogi kraljevski insajderi su za “Daily Mail” rekli da osećaj besa i šok rastu na dvoru, odnosno među kraljevskom porodicom, ali i ostalim i dvorjanima zbog ovog Harijevog plana.

– Više nema povratka, ovo je poslednji ekser u kovčegu za kraljevsku porodicu i njihov odnos sa Harijem. Emotivni nemiri koje će prouzrokovati čekanje knjige više od godinu dana će biti poprilično mučni – rekao je stariji pripadnik kraljevskog osoblja.

Profimedia

Insajderi bliski princu od Velsa, Čarlsu, potvrdili su da on nije znao da njegov sin piše knjigu, iako se on time bavio cele prošle godine.

– Princ Čarls nije znao ništa o tome. To je zaista tužno i biće mu teško da to prihvati. Pretpostavka je da će primiti još jedan udarac od Jarija – kaže drugi izvor.

– Pravo razočaranje za Čarlsa je to što je poznavao Harija bolje nego Vilijama i bolje se slagao sa njim. Oseća se baš iznevereno.

U “Klirens hausu” su takođe zabrinuti i zbog onoga što bi Hari mogao da napiše o maćehi Kamili.

Profimedia

– Da se ne lažemo, oni nikada nisu bili bliski. Ako bude pisao o njihovom krhkom odnosu, to će mnogo naštetiti Čarlsovim naporima da postavi dobre temelje da bi narod prihvatio Kamilu kao buduću kraljicu.

Što se tiče odnosa između braće, insajderi ne veruju da je uspostavljanje ponovne bliskosti moguće.

– Ovo je kraj prisnog odnosa između braće. Vojvoda od Kembridža smatra da je Harijevo ponašanje sramotno i neukusno i nema tu šta više da se priča. Hari ide okolo i priča da se ne seća detinjstva i majke toliko dobro, a sada će da piše knjigu o tome. Kako to drži vodu uopšte? Čak su i njegove bliske rođake, princeze Beatris i Judžinija. iznenađene onim šta je naumio.

Kako se bliže tri bitna događaja – Vilijamov 40. rođendan, kraljičin platinasti jubilej i 25 godina od smrti princeze Dajane, dvorjani smatraju da će šteta biti još veća.

Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

– To je miks dešavanja i trebalo je da bude veoma pozitivan za kraljevsku porodicu. Očigledno je da Hari ne mari za to. Ponaša se kao dete, ali treba zapamtiti da on ima skoro 37 godina, a ne 21. On je na ivici srednjeg doba – kaže izvor “Daily Maila”.

– Hari je otišao u Kaliforniju sa jasnim ciljem da pokaže svima da više nikada neće zavisiti od para njegove porodice i poprilično je pokazao upravo to – navodi izvor, imajući u vidu poslednje poslovne poduhvate princa Harija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti