Milica Todorović bez dlake na jeziku: Zbog momka ne menjam ni kruševački akcenat, a volim i da opsujem

14.03.2021

20:13

0

Pevačica ističe da sve u životu radi spontano, što se očigledno mladićima i dopada

Milica Todorović 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Milica Todorović preferira ozbiljne veze, ali njena romansa sa glumcem Petrom Sturgarom nije dugo potrajala. Milica je već više od godinu dana slobodna, a sada je otkrila kako podnosi samoću i koje su prednosti solo devojaka.

– Nisam sama, pa nema ni samoće. Stalno su oko mene ljudi koje volim, s kojima se družim, tu je moja porodica i niko mi više ne treba – ispričala je Milica i dodala da li voli da flertuje sa muškarcima:

– Žena uvek ima pravo na flert, to je bezazlena stvar. Evo, baš sam ovom lepom krupijeu, koji nam je na fotografisanju editorijala poslužio kao statista, kazala da ima lepe plave oči. Malo flerta nije na odmet.

Zbog svog temperamenta i brzopletosti u postupcima, pevačica je kako kaže, nebrojeno puta ispaštala, a evo da li je uspela da to koriguje kako zbog sebe, a tako i zbog momaka kojima je zapala za oko.

Milica Todorović ATAImages/ Antonio Ahel

– Otvorena sam, neproračunata osoba. Kako osećam, tako radim i mislim da je to najispravnije. Nije ljudski da te neko tapše po ramenu, a iza leđa govori i misli ti sve najgore. Umem da se otkačim i za medije pričam i što treba i ne treba, a prva koja me nazove kada vidi da sam izjavila neku glupost, obavezno je moja mama. Najčešće me tada pita: „Pa dobro, sine, jesi li morala tako da kažeš, zar ne možeš nekada da budeš dama?”(smeh) Jedan moj prijatelj tvrdi da je svaki savet neprimenljiv na onoga koga pokušavamo da posavetujemo, ali uprokos tome, ja ću dati savet vašim čitateljkama. Budite ono što ste, nemojte da se folirate. Zbog momaka ja ne menjam čak ni kruševački akcenat, a volim i da opsujem. Verovatno im se to kod mene dopada.

Pevačica ističe da je veoma spontana u svemu što radi, a njena ambicioznost mnogima deluje kao da je uvek spremna na rizik, a evo šta ona na to kaže.

– Ne bih ja to nazvala rizikom, ali istina je da sve puštam da ide svojim tokom. Uvek imam pozitivan stav o svemu, čak i kada sednem za aparat u kockarnici, što mi je plan kada fotografisanje završimo. Dete sam u duši, više se radujem šarenišu, svetlima nego samoj igri. Umem da u slot aparat ubacim, recimo, hiljadu dinara, dobijem tri, obradujem se i odem kući. Nekad promenim dve-tri mašine, nekada idem i do nule, ali nikada u minus – rekla je Milica Todorović u intervjuu za „Story”.

Pročitajte još

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti