Glumci zato pribegavaju alkoholu, pa sam tako i ja! Slaven o velikoj borbi: Nije život samo provod!

21.06.2021

22:31

0

Autor: M. Gudžulić

Posle dosta lutanja, kako je objasnio, uspeo je da pronađe svoj put, kao i mir, koji mu je bio preko potreban

Slaven Došlo ATAImages/Antonio Ahel

Od 2015. godine, kada se Slaven Došlo prvi put pojavio na velikom platnu u „Pored mene” i “Panami”, karijera mu ide uzlaznom putanjom. Gotovo preko noći je postao miljenik publike, a posebno žena, međutim malo je poznato kroz šta je sve prolazio zbog velike popularnosti koju je brzo stekao.

Pročitajte još:

– Ta 2015. godina je za mene bila mnogo intenzivna. Tada se upravo i dešavalo sve to što kažeš da glumci pribegavaju alkoholu. Kod nas je to sve normalno. Popiješ pet rakija čim sedneš negde, tako sam i ja isto. Ne mogu reći da mi nije bilo zabavno u tom trenutku. Posle sam nekako preformulisao sve te stvari – iskreno je rekao za „Mondo”, pa nastavio: Dosta sam ja lutao u svemu tome, šta bih ja, kako bih ja… Kako ja uopšte želim da živim? Prvo, nisam bio ni svestan određenih stvari, a većina tih priča u suštini nije baš ni za prepričavanje iako su dosta duhovite. To su bili ti festivali, ideš s mesta na mesto, upoznaješ razne ljude pa imaš neku slobodu koja ti nekako daje podršku da možeš da radiš šta hoćeš… – nabrajao je glumac, pa objasnio kako je uspeo da prebrodi teške trenuke.

– Svi smo prošli te neke periode. U jednom trenutku moraš da se sabereš, pa da kažeš sebi: „’Ajde, okej, šta te zanima zapravo?” Nije život samo provod. Glumac Vil Smit je baš pričao o tome da svi misle da je sreća uživanje. Znaš, kao, što više uživanja u svemu, ali sreća je zapravo mir – zaključio je on.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti