Đole Đogani, u jeku priča o prevari: Vesna i ja nismo u braku!

08.05.2021

17:47

0

Autor: M. Gudžulić

Zajedno su već dvadeset godina, ali nisu se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav

Vesna i Đole Đogani ATAImages/M. M.

Mnogi su sa velikim nestrpljenjem iščekivali najnoviju emisiju „Magazin in”, koju vodi Sanja Marinković, pošto su Vesna i Đole Đogani jedan od parova koji su pozvani u goste, kao oni čija ljubav, između ostalog, „odoleva svim glasinama”.

Čuveni duo bio je na snimanju iste kada je ekipa „Paparaco lova” počela da ih prati, sve do dana kasnije, kada je usnimljen sporni poljubac densera sa javnosti nepoznatom ženom.

U jeku skandala, osim na Instagramu, glavni akteri nisu se oglašavali. Vesna je uglavnom delila segmente koji fanove tek čekaju, a pošto je svanuo i taj dan – svaka Đoletova reč držala je punu pažnju.

Na samom početku, istakli su kako bračni život vode već dvadeset godina, ali da jedno drugom nisu i zvanično izgovorili sudbonosno „da”.

Vesna i Đole Đogani ,,Magazin In” screenshot

– Mi živimo zajedno, nismo u braku. Zajedno smo 20 godina, nema papira – počeo je Đole, za kog se već danima sumnja da vara Vesnu.

Nešto zatim, denser je istakao kako je jedan od onih muškaraca koji veruju da je na jačem polu da načini prvi korak, kada je zavođenje u pitanju.

– Muškarac, po mom mišljenju, treba da izabere. Mene nerviraju ove današnje ili ranije devojke koje su same jurile neke muškarce i one se nabacuju… Muškarac treba da je džentlmen, da napravi ambijent, priču – nabrajao je u emisiji.

Vesna i Đole zaigrali su i igru pred kamerama – zajedno sa Gocom i Rašom, te Danijelom i Ivanom. Otkrili su tada tri osobine zbog kojih bi ponovo izabrali osobu pored koje sede, za životnog saputnika.

– Osećajna, strpljiva, vesela – napisao je Đogani.

– Oči, u očima se sve vidi. Inteligencija i ljubav – dodala je Vesna, a oduševljena voditeljka ponudila im je da ponesu sa sobom papire na kojima su pisali lepe osobine svojih partnera, za uspomenu.

Po pitanju romantike – denser smatra da ništa ne bi trebalo da joj stane na put, kada je u pitanju „prava stvar”.

Vesna i Đole Đogani ,,Magazin In” screenshot

– Ništa ne bi trebalo da ubija romantiku. Meni je ona (Vesna) u svakom momentu zanimljiva. Ja sam izabrao osobu sa kojom ću da budem celoga života. Mislim, nikad se ne zna, ali odabrao sam nju i moram da prihvatim i njene mane, da tako kaćem, neke stvari koje ona radi – objasnio je, pa dobio „titulu” čoveka koji je „uvek bio ispred svog vremena”.

– Negde sam i tražio to. Čovek kako misli, to i dobije pored sebe. Međutim, svi mi imamo neke mane, greške, ali u životu to treba hendlovati i biti okej – dodao je, nakon čega je Vesna otkrila da je Đole i te kako emotivan i romantičan, ali da je u javnosti zatvoren i da svoja osećanja ne pokazuje tek tako, što je zatim bilo pripisano njegovom vaspitanju.

Podsetimo, ekipa „Paparaco lova” ispratila je par u povratku kući sa snimanja „Magazina In”, a sledećeg dana „upecala” je densera sa javnosti nepoznatom ženom, za koju se potpom pisalo da je porodična prijateljica i nekadašnja saradnica poznate grupe. Oko navodne afere podigla se velika prašina, a snimak spornog poljupca pušten je u nekoliko varijanti – zumiran, te usporen, uz tvrdnje da je izvesna dama inicirala poljubac, a da se denser nije protivio, već joj i uzvratio u svom automobilu.

„Paparaco lov” screenshot

,,Paparaco lov” screenshot

„Paparaco lov” screenshot

Tokom emisije, takođe, provukla se i tema prevare, usred koje se denser oglasio pitanjem.

– Šta je prevara? Pitam. Šta je to prevara? Da mi se objasni – bile su njegove reči, po svemu sudeći, kao da nije ni slutio šta ga čeka „za uglom”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti