Dino Merlin otpevao je samo jednu pesmu koju nije sam napisao: Kad mu je koleginica došla sa njom, nije mogao da je odbije!

13.11.2020

08:30

0

Autor: Vladimir Tanacković

Rado je pristao na saradnju sa njom

Foto: Sever Zolak

Bosanskohercegovači pevač Dino Merlin jedna je od retkih zvezda koje mogu da se pohvale da su skoro sve svoje pesme pisali sami. Zahvaljujući stihovima koji su nastali iz njegovog pera uspeo je da osvoji ceo region, a i danas opstaje na samom vrhu kao jedan od najtraženijih muzičara.

Iako se godinama čvrsto držao pesama koje sam napisao, posle 26 godina karijere tokom koje je pevao samo svoje stihove, pristao je na predlog mlađe koleginice Emine Jahović da sa njom otpeva duetsku pesmu „Med” 2009. godine.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Dino se oduševio kada sam mu predložila duet. „Med” je jedina pesma koju je neko drugi pisao za njega. Ta pesma nije postala neki veliki hit, ali je ostala – rekla je Emina nedavno u emisiji „Balkanskom ulicom” i dodala:

– Ona možda ima i najlepši stih koji sam ja u životu napisala. To je stvarno bilo zrelo za te godine u kojima sam je napisala, a to je da „svi sanjaju raj, a niko na kraj da pristane”. Svi bi hteli neki početak, a jednostavno ne dovedu neke stvari do kraja.

PROČITAJTE JOŠ:

Tijana Dapčević imala neobično iskustvo pre upoznavanja supruga: Rekla mi je da ću se udati za njega i da ću imati jedno dete

Marijana Mateus oduševila izgledom u 49. godini: O njenoj liniji mnoge mogu samo da maštaju (FOTO)

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti