En Hatavej priznala da nije savršena majka: Život joj se potpuno promenio

03.12.2020

10:28 >> 14:27

0

Autor: Z. T.

Glumica istakla šta joj je bio najveći izazov

En Hatavej priznala da nije savršena majka: Život joj se potpuno promenio
Copyright En Hatavej Profimedia

Holivudska glumica En Hatavej otkrila je šta joj je bio najveći izazov kada je bila u izolaciji usled pandemije koronavirusa.

Majka dvojice sinova, četvorogodišnjeg Džonatana i jednogodišnjeg Džeka, ne krije koliko ju je majčinstvo oplemenilo, ali kaže da je to iskustvo prepuno uspona i padova.

Tokom karantina, holivudska zvezda svakodnevno se brinula o domaćinstvu (iako ima kućne pomoćnice), pa je ispričala da je jedan od najvećih izazova bio pranje veša.

En Hatavej /Printscreen/Instagram

– Je l smem da psujem? E, pa onda ću reći:  Dovgra vešu! Iskustvo u karantinu je bilo jedno veliko carstvo izazova. Stalno nešto učite. Osim toga, imate osećaj kako sve radite pogrešno, naročito kad su mala deca u pitanju, a vi nemate nikakvog iskustva – rekla je glumica.

En je priznala da je svesna da nije savršena majka.

En Hatavej /Printscreeen/Instagram

– Nisam savršen roditelj, ali trudim se da uvek smirenim tonom razgovaram sa decom koliko god da je to teško. Rekli su mi kako ću kad dobijem svoju porodicu biti manje okupirana karijerom, ali još uvek volim svoj posao. Iako se zaista nerado odvajam od dece – rekla je glumica.

En je svoju srodnu dušu pronašla u Adamu Šulmanu kojeg je upoznala u Palm Springsu 2008. godine. Između njih dvoje se već nakon nekoliko minuta razgovora rodila neverovatna hemija.

PROČITAJTE I:

Kejti Holms se tokom koronavirusa posvetila ćerki i hobijima: Zajedno šiju, slikaju i pišu

Tom Kruz video fotografije ćerke i poželeo da bude deo njenog života

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike