Užas kod suseda: Bivši vojnik osumnjičen da je davio bebu, majka je spasila u poslednjem trenutku

10.12.2021

06:05

0

Navodno je beba bila potpuno mokra, već poplavela i na usta joj je išla pena

Užas kod suseda: Bivši vojnik osumnjičen da je davio bebu, majka je spasila u poslednjem trenutku
Očevi slabo koriste porodiljsko odsustvo - Copyright Profimedia

Samo pukom srećom nije se desila tragedija u Splitu, a Mario Usanović (32), koji je uhapšen zbog sumnje da je davio svoju bebu, ima još jedno dete, koje je sinoć smešteno u Dom za nezbrinutu decu.

Službenici Centra za socijalni rad koji su sinoć izašli na teren, doneli su meru izdvajanja Mariovog jednogodišnjeg deteta iz porodične kuće. Prema nezvaničnim informacijama, 30-godišnja majka petomesečne bebe i Usanovićeva partnerka, u jednom trenutku je primetila da je on s detetom otišao u toalet. Navodno je dete u ustima imalo igračku koju mu je uguralo njihovo starije dete. Istraga bi trebalo da se utvrdi šta je otac s bebom radio i zašto. Majci je bilo čudno što se s detetom unutra zadržao neko, po njenom mišljenju, duže vreme pa je ušla za njima i ostala u šoku.

Navodno je beba bila potpuno mokra, već poplavela i na usta joj je išla pena. Majka joj je brzo skinula mokru odeću te je promrzlo dete pokušala da utopli ogrnuvši je ćebetom i odećom koju je našla u tom trenutku.

Kad je videla da to ne pomaže i da je beba u teškom stanju, sela je u vozilo i krenula prema Hitnoj pomoći. Na putu je doživela lakšu saobraćajnu nesreću sudarivši se s drugim automobilom. Bar je tako rekla lekarima kad je došla do splitske bolnice.

Iz splitske policije nisu mogli da potvrde ova saznanja. Ipak, saznaje se da istražuju da li je možda odbegli Usanović bio učesnik saobraćajne nezgode. Naime, oko 20.30 sati policiju je nazvala ženska osoba koja je kazala da je vozila automobil i da je na staroj kliškoj ulici u jednom trenutku retrovizorom udarila njoj nepoznatog pešaka koji je trčao po drumu.

Usanovića su naoružani policajci uhapsili juče kad se, prema nezvaničnim saznanjima, go do pasa, sav krvav i izranjavan od bekstva po kliškim šikarama vratio u blizinu kuće iz koje je pobegao tog popodneva, piše Slobodna Dalmacija. U pretrazi kuće navodno je pronađeno 14 grama amfetamina, nekoliko grama MDMA i tri tablete ekstazija kao i digitalna vaga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike