Nesvakidašnji oglas izlepljen po gradu: Otac traži napadača na sina, nožem mu probijena lobanja, ni traga od napadača

21.11.2021

15:49

0

Doktor koji je operisao mladića je kazao da je milimetar falilo da mu oštrica ne probije moždanu ovojnicu

Nesvakidašnji oglas izlepljen po gradu: Otac traži napadača na sina, nožem mu probijena lobanja, ni traga od napadača
Ilustracija/Pixabay

Zadar je prethodnih dana oblepljen pomalo čudnim, ali pre svega iskrenim oglasom. 

Naime, u tuči koja je izbila u gradu, jedan mladić je teže povređen, a otac traga za napadačem na sve moguće načine.

-Nož mu je probio lubanju. Samo milimetar je nedostajao da mu probije moždanu ovojnicu. Nakon operacije doktor nam je rekao da nam je sina samo dragi Bog spasio od sigurne smrti. To je bio pokušaj ubistva, a policija se pravi da ništa ne zna. Ćute, ništa ne preduzimaju i skrivaju počinitelja - kazao je otac, prenosi Zadarski.hr.

Dvadesetjednogodišnji mladić je teške povrede, opasne po život, doživeo u noći 12. na 13. novembra. O napadu i samom napadaču se i dalje ništa ne zna, pa je otac krenuo sam u potragu.

Zadar je izlepljen plakatima na kojima piše  ”Traži se!”.

- Muška osoba visine do 175 cm, crn – tamnosmeđe kose koji je u petak 12.11.2021. na subotu 13.11.2021. ispred Medicinske škole izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, s tim što je mladiću od 21 godinu prišao s leđa i zadao mu teške telesne povrede oštrim predmetom (nožem, bodežom) u predelu glave iza levog uha, gde je mladić jedva preživio nakon višesatne operacije. Doslovno ga je 1 milimetar delio od sigurne smrti. Policija o svemu ćuti i nije ništa objavila u novinama niti na portalima što budi veliku sumnju da očigledo kriju počinitelja. Mole se svi koji su bili to veče ili imaju bilo kakva saznanja o tom nemilom događaju, kako bi se došlo do počinitelja dela da obaveste porodicu koja mu nudi nagradu i potpunu anonimnost. Hvala! - navodi se između ostalog na plakatu.

Otac je potom medijima kazao da je sin pušten iz bolnice nakon teške operacije glave, te da mu je uklonjen deo lobanje.

Takođe, tvrdi da policija još uvek nije razgovarala sa mladićem.

U zadarskoj policiji ipak kažu da su dobili dojavu o događaju, ali su odbili optužbe da išta zataškavaju, odnosno da štite počinitelja.

- Ako hoće, policija može sve brzo i lako rešiti. Dovoljno je da sve koji su tamo bili to veče, a zna se ko je bio, odvedu na poligraf – poručio je otac na kraju.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji.hr