Knežević: Abazović želeo da bude premijer, u ponedeljak poslednja ponuda Demokratskog fronta

20.11.2021

07:45

0

"Ne želim da je verujem da je u Dritana Abazovića ušao duh Darka Pajovića"

Knežević:  Abazović želeo da bude premijer, u ponedeljak poslednja ponuda Demokratskog fronta
Milan Knežević

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević optužio je u Skupštini lidera GP URA Dritana Abazovića da je on odustao od političko-ekspretke vlade, želeći da bude premijer manjinske vlade.

- Nije istina da je DF odustao od političko-ekspertske vlade, Dritan Abazović je odbacio tu mogućnost, želeći da on bude premijer i da se razmatra model manjinske vlade - rekao je Knežević.

On je pozvao Abazovića i kolege iz GP URA da ne glasaju sa DPS-om “njihov zakon o unutrašnjim poslovima”.

- Ako to uradite biće vam peti put da zajedno glasate suštinske zakone sa DPS-om i ispašće da ste više puta glasali sa DPS-om suštinske zakone, nego sa onima kojim tvorite većinu i koji su glasali da vaš lider bude potpredsednik vlade i koordinator bezbednosnih službi - kazao je Knežević.

Lider DNP-a je najavio da će DF u ponedeljak predstaviti platformu za izlazak iz krize "i to će biti poslednja ponuda što se tiče DF-a".

- Ne želim da je verujem da je u Dritana Abazovića ušao duh Darka Pajovića, ali ako jeste mi u DF-u smo eksperi za politički egzorcizam i isteraćemo duh Darka Pajovića iz većine ili ćemo izaći iz većine pa je pravite sa DPS-om - poručio je Knežević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Borba.me

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti