Hrvat i Bosanac pretukli Italijana u Riminiju: Nakon devet dana borbe podlegao povredama

14.11.2021

12:17

0

Brutalan napad trajao je dvadesetak minuta, nakon čega su prebijenom muškarcu uzeli novčanik i zapretili mu kako će se, za par dana, vratiti po ostatak novca

Hrvat i Bosanac pretukli Italijana u Riminiju: Nakon devet dana borbe podlegao povredama
pesnice tuca novcanik - Copyright Pixabay

Za stravičan slučaj brutalnog premlaćivanja 45-godišnjaka iz Napulja u sobi u hotelu u Riminiju, Italija,  uhapšena su trojica muškaraca, među kojima i Hrvat, dok se za četvrtim napadačem, bosanskohercegovačkim državljaninom i dalje traga.

Kako pišu italijanski mediji, žrtvu su udarali rukama, nogama, šipkom, pa je u vrlo teškom stanju muškarac prebačen u bolnicu gde je, nakon devet dana borbe za njegov život, podlegao zadobijenim povredama. 

Muškarca su napali trećeg novebra, više puta je udaren u glavu i u predelu prsa, a sumnja se da su to učinili hrvatski i bosanskohercegovački državljani.

Dvojica Italijana su čuvali stražu dok su ovi tukli 45-godišnjeg muškarca. Motiv je najverovatnije novac koji im je žrtva dugovala. 

Brutalan napad trajao je dvadesetak minuta, nakon čega su prebijenom muškarcu uzeli novčanik i zapretili mu kako će se, za par dana, vratiti po ostatak novca.

Hrvatski državljanin i 52-godišnji Italijan uhapšeni su preksinoć u Ričioneu. Policija je trećeg upletenog Italijana (35) uhapsila u jednom od barova u Riminiju. Iz Italije je uspeo da pobegne četvrti akter događaja, bosanskohercegovački državljanin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novi List

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike