Osmočlana porodica ostala bez krova nad glavom: Strašan požar progutao celu kuću (VIDEO)

31.10.2021

10:30 >> 10:31

0

Porodica Maleta ima šestoro dece, srednjoškolca od 17 godina, bliznakinje od devet godina, sina od osam, ćerku od pet, a najmlađe dete ima svega godinu i sedam meseci

Osmočlana porodica ostala bez krova nad glavom: Strašan požar progutao celu kuću (VIDEO)
Požar - Copyright Ilustracija/Pixabay

U mestu Klokočevci, Hrvatska izbio je požar u porodičnoj kući. Strašna tragedija koja se dogodila sinoć ostavila je osmočlanu porodicu bez krova nad glavom. 

Majka Ana Maleta ispričala je da je na svu sreću bila budna tokom noći i da je čula pucketanje. Odmah je probudila supruga koji joj jhe rekao ad svi decu itog trena izvede napolje. 

- Na sreću niko nije stradao. I to nam je najbitnije -  rekla je majka Ana i dodaje da će kuću, ako treba, sama izgraditi iz temelja. U Klokočevce su se doselili pre četiri godine, kad su kuću i kupili.

Porodica Maleta ima šestoro dece, srednjoškolca od 17 godina, bliznakinje od devet godina, sina od osam, ćerku od pet, a najmlađe dete ima svega godinu i sedam meseci. 

- Uspela sam da spasim lične i zdravstvene dokumente, i neke knjige za školu. Ostali smo bez svega, nameštaja, odeće i ostalog - ispričala je još uvek pod šokom.

Ona radi kao sezonski radnik, dok je njen muž nezaposlen. Žive od dečijeg dodatka i naknade za porodilje, ponekad uspeju nešto i da zarade pa im je pomoć itekako potrebna. Kuća može da se obnovi, ali im je u ovom trenutku najpotrebnije da se negde smeste. 

Požar je najverovatnije počeo oko tri sata iza ponoći, a pretpostvalja se da je uzrok požara dimnjak koji je, kako kažu, bio napuknut.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike