Detalji samoubistva Luke Bulatovića: Ostavio dva pisma, porodici i Katniću

19.10.2021

07:57

0

Bulatović je samoubistvo izvršio hicem u predelu srca, na terasi iznajmljenog stana

Detalji samoubistva Luke Bulatovića: Ostavio dva pisma, porodici i Katniću
Copyright Ilustracija/Profimedia

Bivši visoki funkcioner Agencije za nacionalnu bezbednost Luka Bulatović, koji je u petak izvršio samoubistvo u iznajmljenom stanu u Podgorici, ostavio je dva oproštajna pisma, od kojih je jedno navodno upućeno lično glavnom državnom tužiocu Milivoju Katniću.

Pozivajući se na svoja saznanja, "Dnevne novine" pišu da je upravo to glavni razlog zašto je Specijalno tužilaštvo preuzelo istragu, jer je pismo namenjeno Katniću sadržalo takozvanu šemu kontakata koju je sačinio Bulatović.

Bulatović je, navodi se, samoubistvo izvršio na terasi, hicem u predelu srca, a u iznajmljenom stanu, pored laptopa i dva telefona, pronađena su i dva pisma, od kojih je jedno namenjeno porodici, a drugo Katniću.

"Dnevne" pišu da je Bulatović važio za velikog profesionalca i čoveka koji je radni vek posvetio službi u kojoj je radio.

Međutim, tvrde da je nakon promene vlasti i, kako navode, nezakonitog dolaska na mesto direktora ANB Dejana Vukšića, Bulatović jedan od retkih službenika kojem je prekinut radni odnos.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A. B.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike