Abazović čestitao Božić, pa se osvrnuo na hapšenje Mićunovića: Aktivnosti policije nemaju veze sa verskim opredeljenjem (FOTO)

07.01.2021

10:15

0

Autor: J.B.O.

Čestitam direktorima i svim pripadnicima Uprave policije i ANB-a na profesionalno obavljenim zadacima

Abazović čestitao Božić, pa se osvrnuo na hapšenje Mićunovića: Aktivnosti policije nemaju veze sa verskim opredeljenjem (FOTO)
Copyright Dritan Abazovic, Youtube printscreen

Potpredsednik Vlade Crne Gore i predsednik URE dr Dritan Abazović častitao je pavoslavnim vernicima Božić, ali se i osvrnuo na dešavanja i hapšenje Branislava Mićunovića.

Pročitajte još:

– Čestitam direktorima i svim pripadnicima Uprave policije i ANB-a na profesionalno obavljenim zadacima. Žao mi je što Badnji dan nijesu proveli sa svojim porodicama, već su bili na radnim mestima – stoji u obajavi Građanskog pokreta URA na Fejsbuku.

Abazović je dodao da su mir i sigurnost preduslov svakog napretka, a svi građani moraju biti jednaki pred zakonom. To važi i za gospodina Branislava Mićunovića i aktivnosti policije nemaju nikakve veze sa njegovim verskim, nacionalnim ili političkim opredeljenjem, već sa Ustavom i zakonima ove zemlje.

Čestitao je pravoslavnim vernicima Božićne praznike.

– Svim pravoslavnim vernicima želim od srca srećan Božić, uz želju da nas u budućnosti sve više toga spaja, a sve manje toga deli. Neka blagdani podare radost svakoj porodici u Crnoj Gori – stoji u izjavi Abazovića.

Dodaje da su najveće ograde zapravo u glavama. Kada njih jednom preskočimo, Crna Gora će biti jako uspešna država.

– Takvu budućnost dugujemo Crnoj Gori! – zaključio je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike