Detalji drame u Zagrebu: Žena pretila da će da se raznese u zgradi u kojoj živi Kolinda Grabar Kitarović, posle pregovora odvedena u bolnicu

05.03.2021

11:55 >> 12:34

0

Autor: M. I.

Kolinda Grabar Kitarović, koja živi u istom ulazu, trenutno nije u stanu

Detalji drame u Zagrebu: Žena pretila da će da se raznese u zgradi u kojoj živi Kolinda Grabar Kitarović, posle pregovora odvedena u bolnicu
Copyright Printscreen/Youtube

Zagrebačka policija dobila je dojavu da se u zgradi u kojoj živi bivša predsednica Hrvatske nalazi osoba koja želi da se ubije, javljaju hrvatski mediji.

Kako prenose hrvatski mediji, jedna žena sa psihičkim problemima se zatvorila u stanu i istakla natpis na prozoru na kojem piše “u stanu su bombe”.

pročitajte još:

Dugo su trajali pregovori sa ženom koja dugo stanuje u istoj kući gde i Kolinda, a cela ulica bila je blokirana. U zgradi je isključen i gas, kako ne bi došlo do katastrofe. Lekari su nastojali da uvere ženu da otvori vrata stana, ali bezuspešno.

U Bauerovu ulicu stigli su i pripadnici specijalnih snaga, a kako se sve odigravalo u dramatičnim uslovima ni zgrada nije bila blokirana u prvo vreme, pa se okupilo mnogo građana.

Posle dugih pregovora žena je na kraju otvorila vrata i lekari iz hitne pomoći su odmah intervenisali i odveli je u bolnicu. Policija je pretražila stan, a nakon intervencije ceo blok u tom delu Zagreba je blokiran.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike