Marko Kovačević - ovo je novi gradonačelnik Nikšića

14.03.2021

20:59 >> 21:10

0

Opozicija u Nikšiću je proglasila pobedu večeras nad DPS-om

Marko Kovačević - ovo je novi gradonačelnik Nikšića
Copyright TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić i predsednik Izbornog štaba koalicije “Za budućnost Nikšića” proglasio je pobedu na izborima, a zatim je reč dao Marku Kovačeviću, najavljujući ga kao budućeg gradonačelnika.

Poručio je da je Milo Ðukanović posle 20 godina poražen i da je ostvarena velika pobeda, jer mogu sa trećeplasiranom listom Premijera Zdravka Krivokapića i predsednika Skupštine Igora Bečića da formiraju lokalnu vlast u Nikšiću.

pročitajte još

-Ova dva meseca je samo mali deo borbe koju su još naši roditelji započeli. Pobedili smo DPS i večeras ga poslali u prošlost. Čast mi je što sam bio nosilac liste ovih divnih ljudi. Ja se tih ljudi neću odreći, već ću ostati uz ovu koaliciju, rekao je Kovačević.

Prema prvim projekcijma, koje je objavio “CeMI” na osnovu 59 odsto obrađenih glasova, DPS Mila Đukanovića odnosno lista “Evropski tim za Nikšić” je osvojila najviše glasova – 39,3 odsto dok dve opozicione liste imaju više od 50 odsto glasova – Za budućnost Nikšića 26.7, a Mir je naša nacija – 23,7 odsto.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike