Samo dan nakon izbora u Nikšiću: Kovačević poziva Koprivicu na razgovor!

15.03.2021

12:32

0

Autor: J.B.O.

Na sastanku će, kako ističe Kovačević, predložiti i da se dogovorima pridruži i Tatjana Đurišić Bečanović, koja je nosila listu Crno na bijelo u Nik?

Samo dan nakon izbora u Nikšiću: Kovačević poziva Koprivicu na razgovor!
Marko Kovačević , Andrija Mandić - Copyright TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Nosilac liste “Za budućnost Nikšića” Marko Kovačević pozvaće danas Moma Koprivicu koji je predvodio listu “Mir je naša nacija” da se sutra sastanu i dogovore o formiranju lokalne vlasti u Nikšiću.

Na sastanku će, kako ističe Kovačević, predložiti i da se dogovorima pridruži i Tatjana Đurišić Bečanović, koja je nosila listu “Crno na bijelo” u Nikšiću.

– S obzirom na to da su građani Nikšića juče potvrdili svoje opredeljenje od avgusta prošle godine i da je DPS poražen na lokalnim izborima, kao nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića ću pozvati danas svog kolegu, nosioca liste “Mir je naša nacija” Moma Koprivicu da se već sutra sastanemo i da što prije dogovorimo formiranje lokalne vlasti. Na tom sastanku ću predložiti da nam se u pregovorima priključi i gospođa Tatjana Đurišić Bečanović, koja je nosila listu “Crno na bijelo” u našem gradu – navodi se u saopštenju.

Kako je istakao, neophodno je da “ovaj deo posla završi što pre, kako bi krenuli zajedno u posao oporavka grada, jer građani Nikšića to od njih očekuju”.

Pročitajte još:

Da podsetimo, Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) saopštio je sinoć da je “Evropski tim za Nikšić” osvojio 40.4 odsto glasova, odnosno 18 mandata.

Koaliciju “Za budućnost Nikšića” podržalo je 25.9 odsto birača (11 mandata), “Mir je naša nacija” 23.2 (10), “Crno na bijelo” 4.5 (jedan mandat), “Narodni pokret” 3.3 (jedan mandat).

SDP je ispod cenzusa sa 2.6 odsto glasova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike