Snimak "zapalio" društvene mreže: Penzioneri se prvo posvađali, a onda i potukli nasred prodavnice! (VIDEO)

05.12.2020 | 15:49 >> 16:05

Autor: Mussab Al Shukeir

Snimak se pojavio na Fejsbuk stranici Osijek u srcu, a korisnik koji ga deli izjavio je da je napravljen na pijaci na glavnom osječkom trgu

Copyright Printscreen

Društvenim mrežama se vrtoglavom brzinom proširio snimak sa nadzorne kamere na kojem se vide dva starija muškarca kako se tuku na blagajni supermarketa u Osijeku.

Snimak se pojavio na Fejsbuk stranici “Osijek u srcu”, a korisnik koji ga deli izjavio je da je napravljen na pijaci na glavnom osječkom trgu.

Pročitajte još: Beograđanin objavio snimak vandalskog čina: Neko je i rukama i nogama lomio retrovizore automobila na ulici

– Kad starac poludi – komentar je ispod posta.

Na videu se vidi kako su se dva starija muškarca našla na blagajni, a nakon kraće rasprave počeli su da se guraju, a onda su počeli ozbiljniji udarci. Gurali su se i udarali.

Takođe možete videti kako radnica pokušava da ih smiri rečima, a u jednom trenutku stiže još jedan radnik koji je prekinuo tuču i isterao ih iz prodavnice.

Pročitajte još: Hit snimak kruži društvenim mrežama: Pravi primer roditeljskih muka čija su deca prešla na onlajn nastavu (VIDEO)

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam