Oficir Vojske Crne Gore tvrdi da su ga pretukle komite, Knežević traži saslušanje ministra policije

09.04.2021

08:59 >> 09:01

0

Incident se dogodio juče kada su komite blokirale put Nikšić-Podgorica, u Bogetićima

Oficir Vojske Crne Gore tvrdi da su ga pretukle komite, Knežević traži saslušanje ministra policije
Copyright Printscreen/Youtube/CdM

Oficir Vojske Crne Gore Rajo Čanjak tvrdi da su njega i još jednog vojnika pretukli pripadnici Patriotsko-komitskog saveza.

Incident se, kako je objavio na Tviteru, dogodio juče kada su komite blokirale put Nikšić-Podgorica, u Bogetićima.

pročitajte još

Kako navodi, osim što su pokušali da zaustave vladin automobil u kojem je bila ćerka premijera, zaustavili su i autobus koji je prevozio službenike Vojske Crne Gore, a nakon kraće rasprave došlo je i do fizičkog obračuna. Čanjak je na svom tviter nalogu objavio fotografiju sa raskrvarenim usnama i premijeru Zdravku Krivokapiću poručio da njegova ćerka nije jedina imala neprijatnosti.

-Samo da znate da nije vaša ćerka jedina imala neprijatnosti danas, već sam ja kao oficir Vojske ove države i još jedan pripadnik Vojske pretučeni od crnogorskih komita naočigled policije u mestu Bogetići. Može li biti gore i sramotnije od ovoga?, upitao je Čanjak.

Predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu, Milan Knežević, najavio je da će inicirati saslušanje ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića ovim povodom.

-Obaveštavam ministra Sekulovića poznatijeg kao Batistuta, da ću zbog prebijanja Raja Čanjaka oficira VCG od strane Komita, uz prećutno saučesništvo policije, inicirati njegovo saslušanje na Odboru za bezbednost. Ako neko treba da podnese ostavku onda je to Batistuta, objavio je Knežević.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike