Vojnik iz Zenice pobedio Amerikanca: Na Manjači održano takmičenje u sklekovima posle vojne vežbe (VIDEO)

23.05.2021

20:58

0

Autor: J.B.O.

Video koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje slobodno vreme koje su vojnici OS BiH i vojnici Sjedinjenih američkih država proveli u zabavi

Vojnik iz Zenice pobedio Amerikanca: Na Manjači održano takmičenje u sklekovima posle vojne vežbe (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Izjava ministra odbrane BiH Sifeta Podžića da su pripadnici Oružanih snaga BiH brži i da se razlikuju od vojnika SAD-a po spremnosti potvrđena je i videozapisom u kome pripadnik BiH vojnik pobeđuje Amerikanca u sklekovima u Manjači.

Video koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje slobodno vreme koje su vojnici OS BiH i vojnici Sjedinjenih američkih država proveli u zabavi, a kako drugačije nego takmičenjem.

Na vežbi “Brzi odgovor 21” koja je održana ove nedelje, komandnant Američkih kopnenih snaga za Evropu i Afriku general Kristofer Kavoli je kazao da nije mogao napraviti razliku od vojnika OS BIH i vojnika SAD-a, a ministar odbrane je objasnio da su vojnici OS BiH brži, aludirajući na to da su spremniji.

Pročitajte još:

Upravo tu izjavu potvrdio je i u neformalnom druženju na Manjači vojnik OS BiH iz Zenice koji je takmičenjem u sklekovima pobedio kolegu iz Amerike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike