Trpela je užasne bolove, lomili su joj kosti! Goran, osumnjičen da je svirepo ubio Nerminu, već osuđivan u Hrvatskoj

02.07.2024

09:50

0

Onemogućili su joj i pristup mobilnom telefonu i izlaske van stana

Trpela je užasne bolove, lomili su joj kosti! Goran, osumnjičen da je svirepo ubio Nerminu, već osuđivan u Hrvatskoj
Copyright Printskrin/facebook/Goran Ravlic

Goran Ravlić, koji je s majkom Leđibom Ravlić svirepo ubio svoju suprugu Nerminu, 22. maja 2019. pravosnažno je osuđen u Opštinskom krivičnom sudu u Zagrebu zbog krivičnih dela teška telesna povreda i pretnja, piše Avaz.

Telo Nermine bilo je izmasakrirano, prenosi Srpskainfo.

Istraga je pokazala da su Goran Ravlić i njegova majka Leđiba, prema prethodnom dogovoru, ubili Nerminu, te da su je pre ubistva fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svetom.

Onemogućili su joj i pristup mobilnom telefonu i izlaske van stana, te je kontinuirano seksualno zlostavljali tako što su joj gurali nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usled čega je nesrećna žena trpela izuzetno jake bolove.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predelu glave i drugih delova tela.

Prethodno su joj zavezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor.

Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesrećne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana, koristeći razne osveživače i mirisne sveće.

Istraga je pokazala i da su Goran Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima kupili sekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće.

Prema istrazi, kupili su mašinu za mlevenje mesa, a sve s ciljem da telo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jeste da unište sve dokaze i tragove zverskog ubistva.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike