Čim je izašao iz zatvora pozvao prostituku: Satima se iživljavao nad njom, izvadio je i pištolj

26.06.2024

12:21

0

Određen mu jednomesečni istražni zatvor

Čim je izašao iz zatvora pozvao prostituku: Satima se iživljavao nad njom, izvadio je i pištolj
Ilustracija - Copyright Profimedia

Tek što je izašao iz splitskog zatvora, 25-godišnji momak iz Žrnovice ekspresno se i njega i vratio nakon što mu je sudija odredio jednomesečni istražni zatvor zbog sumnje da je počinio kazneno delo oduzimanje slobode, silovanje i razbojništvo. 

Mladić se tereti da je prvog maja ove godine u svoj stan u Žrnovnici pozvao 32-godišnju prostitutku iz Venecuele, koja je došla da odradi posao u trajanju od dva sata za 500 evra. 

On joj je odmah platio traženu sumu. Po svemu sudeći Venecuelanka se toliko svidela mladiću da je on nakon isteka dva sata poželeo još njenih usluga, ali nije imao nameru da dodatno plati. 

Venecuelanka je odbila dalje druženje sa njim što je njega razljutilo. Nije hteo da je pusti iz svog stana, počeo je da joj preti pištoljem i nasilno da je hvata za vrat tražeći njene usluge po svaku cenu. Prestrašena žena prestala je da pruža otpor, a on ju je potom silovao. Očigedno to mu nije bilo dovoljno, jer joj je na kraju silom uzeo 500 evra koje je zaradila. 

Silovana i opljačkana 32-godišnjakinja je istog dana je sa svojom prijateljicom otišla u Zadar gde je u prijavila policiji šta joj se dogodilo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutanji list

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike