Maloletnik iz Srbije povređen na Jazu: Budvanin besneo kolima, pa uleteo u grupu mladih

16.06.2024

12:24

0

O svemu je upoznat dežurni tužilac u Kotoru koji je i naredio hapšenje

Maloletnik iz Srbije povređen na Jazu: Budvanin besneo kolima, pa uleteo u grupu mladih
Ilustracija - Copyright R.R./ATAImages

Budvanska policija uhapsila je K. M. iz Budve zbog sumnje da je počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i lažno predstavljanje.

Budvanin je juče na platou kod kartinga na Jazu umalo pregazio grupu ljudi, dok je maloletnik iz Srbije zadobio povrede.

On je prethodno imao razmiricu sa članom porodice, kada je grupa momaka koja je bila u blizini pokušala da ga smiri i spreči da ne dođe do fizičkog obračuna. Međutim, to je razjarilo Budvanina koji je počeo da viče na momke koji su pokušali da umire situaciju, pišu crnogorski mediji.

Predstavio se da je policajac pokazujući službenu legitimaciju.

Zatim je seo u auto i pod punim gasom krenuo na grupu momaka koji su ga upozorili na ponašanje, očigledno sa namerom da ih pregazi. Tom prilikom je udario jednog maloletnika iz Srbije, povredivši ga.

R.R./ATAImages
 

 

Budvanin je jurio autom po platou pokušavajući da pregazi mladiće, a potom je otišao u pravcu magistrale i udario autom u stub javne rasvete. Nakon što je prijavljen slučaj, budvanska policija je identifikovala osumnjičenog koji je potom i uhapšen.

Kod njega, kako je "Vijestima" rečeno, pronađena je legitimacija Međunarodne policijske organizacije (International Police Organization - IPO), koju je policija privremeno oduzela. O svemu je upoznat dežurni tužilac u Kotoru koji je i naredio hapšenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijesti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike