Pretresli mu auto i pronašli ogromnu količinu droge: Pao Pljevljak zbog deset kilograma marihuane na putu za Kolašin

16.06.2024

11:21

0

Pretresom automobila, u prtljažniku je pronađeno i oduzeto nekoliko pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje

Pretresli mu auto i pronašli ogromnu količinu droge: Pao Pljevljak zbog deset kilograma marihuane na putu za Kolašin
Ilustracija - Copyright Profimedia

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odseka za borbu protiv droga, u koordinaciji sa službenicima Regionalnog centra bezbednosti "Sjever" su preduzimajući planske aktivnosti usmerene na sprečavanje krijumčarenja narkotika, lišili slobode lice kod kojeg je pronađena opojna droga marihuana, a u sklopu višemesečnih mera i radnji.

- Policijski službenici su 14.juna, po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, izvršili pretres vozila koje koristi P.M.(54) iz Pljevalja.

Pretresom automobila, u prtljažniku je pronađeno i oduzeto nekoliko pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 10 kg - potvrdjeno je za agenciju RINA u Upravi policije Crne Gore.

Od osumnjičenog je oduzeto putničko motorno vozilo, kao i dva mobilna telefona i sim kartica, radi daljih kriminalističkih veštačenja.

Osumnjičeni P.M. će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Uprava policije nastavlja sa aktivnostima na otkrivanju, sprečavanju i suzbijanju krijumčarenja opojnih droga.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike