Filmsko hapšenje na Slaviji: Bacili heroin kroz prozor "škode", u šteku držali marihuanu!

25.05.2024

17:27

0

Autor: Mi. S.

E. S. (20) i S. V. (21) su u automobilu imali heroin, ali je policija kasnije, u šteku, pronašla i torbu sa oko kilogram marihuane

Filmsko hapšenje na Slaviji: Bacili heroin kroz prozor "škode", u šteku držali marihuanu!
Ilustracija - Copyright Foto: MUP Srbije

E. S. (20) i S. V. (21) uhapšeni su na Slaviji kada je policija u automobilu marke "škoda" pronašla veću količinu droge. Oni su osumnjičeni za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenih pronašla oko 30 grama heroina i više praznih kesica za pakovanje opojne droge, dok je pretresom mesta na kojem su, kako se sumnja, S. V. i E. S. skrivali opojnu drogu namenjenu za dalju prodaju, pronašla torbu sa oko kilogram marihuane i manjom količinom amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP Srbije.

Kako su ispričali očevici, uhapšeni su u kolima imali više kesica droge, koje su pokušali da se reše tako što su je bacali kroz prozor. U trenutku hapšenja kesice su imali u rukama i prilikom hapšenja one su pale na asfalt. Bilo je kao na filmu, opisali su očevici.

Prema nezvaničnim saznanjima, na terenu su bili inspektori PS Stari Grad i Interventna jedinica 92.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike