Muškarac u stanu upucao devojku (23), prijatelj mu pomogao da sakrije tragove

30.05.2024

09:53

0

Ona je životno ugrožena

Muškarac u stanu upucao devojku (23), prijatelj mu pomogao da sakrije tragove
Ilustracija - Copyright Profimedia

Devojka (23) bori se za život nakon što je upucana u stanu u Opatiji u Hrvatskoj. Kako se navodi, policija je sprovela kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, koji su stari 36 i 53 godine, zbog sumnje da su počinili krivično delo pokušaja ubistva i pomoći počiniocu nakon počinjenja krivičnog dela, saopštila je Policijska uprava primorsko-goranska.

- Spomenuti 36-godišnjak sumnjiči se da je u utorak, 28. maja oko 21 sat u stanu na području Matulja pucnjem iz vatrenog oružja povredio 23-godišnju hrvatsku državljanku. Nedugo nakon toga, na mesto događaja stigao je drugoosumnjičeni 53-godišnjak i pomogao 36-godišnjaku da prenese povređenu do ličnog vozila kojim ju je potom 36-godišnjak odvezao u Kliničko bolnički centar Rijeka. Osim toga, u nameri da pomogne prvoosumnjičenom, 53-godišnjak je sakrio tragove koji se dovode u vezu s počinjenjem krivičnog dela - navela je policija, prenosi 24sata.hr.

Policija piše kako je povređena devojka (23) životno ugrožena.

- Povređenoj 23-godišnjakinji pružena je lekarska pomoć u KBC Rijeka gde je zadržana i životno je ugrožena. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su krivično prijavljeni nadležnom državnom tužilaštvu, a 36-godišnjak je predat pritvorskom nadzorniku - stoji u policijskom izveštaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike